Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

dinsdag 12 maart 2019

Baake 2e plaats aanlegproef NGMV

Afgelopen zaterdag was de aanlegproef van de NGMV. Hier deden 7 van de 9 pups mee uit het nest van ' Van het Zonnebeekbos'. Een mooie opkomst en een prachtig resultaat voor de fokker, Linda Louwman - van der Veen. De eerste drie plaatsen werden bezet door nestgenootjes en er zaten er 5 bij de eerste 7! Ook de nestbespreking exterieur was zeer lovend.

Dat ik een leuk en ook goed hondje aan de lijn had dat wist ik al. Maar op zo'n dag moet het er ook maar net uitkomen en is de vorm van de dag ook van belang.
Maar dat Baake 2e zou worden was een mega leuke verrassing!

Aan de beurt bij de nestkeuring

De twee broertjes uit het nest

Baake bij het onderdeel veldwerk

Hier wordt hij op de sleep gezet.

Het nest 'Van het Zonnebeekbos' incl ma, links, Castra van het Zonnebeekbos en pa, rechts, Adam von den Eisheiligen

v.l.n.r.
Eino (Baake) van het Zonnebeekbos 2e
Emke van het Zonnebeekbos 1e
Ember van het Zonnebeekbos 3eBaake was ook blij met zijn beker