Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

maandag 18 maart 2019

Baake 2e plaats aanlegproef GMVB

In België hebben Baake en ik ook meegedaan met de aanlegproef. Ook daar zijn we in de prijzen gevallen met wéér een tweede plaats. Super blij mee want hierdoor hebben we een uitnodiging gekregen voor de VJP die in België gehouden wordt maar onder de Duitse deelstaat Rheinland valt.
Het was wederom een mooie dag en heb genoten van mijn kleine ventje. Ben blij met hoe hij werkt, hij lekker op mij gericht is en al heel goed weet dat hij jachthond is.

Na het zweetspoor kregen we een breuk overhandigd.
Erg leuk!Baake en zijn zusje Elody (Juul).
De nummers 2 en 3 van deze dag.

Alle deelnemers

Baake blij met zijn diploma.