Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

maandag 6 februari 2017

Vakantie Winterberg met Tobor en Henzen

Ik loop ver achter met de blog...
Na de kerst, met oud en nieuw zijn we met vrienden op vakantie geweest in Winterberg. Als wij op vakantie gaan dan gaan Tobor en Henzen mee, en zo ook deze keer. En we hadden sneeuw! En wat leuk is dat voor de honden. We hebben prachtige wandelingen gemaakt en aan het eind van de week lag er genoeg sneeuw om zelfs nog te skiën. Ik heb natuurlijk wat foto's gemaakt.

Henzen en Tobor

Tobor lekker rollend in de sneeuw


Tijdens een wandeling stonden Tobor en Henzen voor. Op wat weet ik niet.

Tobor en Henzen

Mooi plaatje toch?

selfie

Ikzelf in de skiliftHeen en weer door de sneeuw. Heerlijk!

Henzen: Uhhhh... Mag ik weer verder?!

Wat hebben de honden genoten! Dat kan je hier duidelijk zien.