Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

donderdag 12 juni 2014

Pups Birka en Tobor 1 jaar!

Nou ja... het zijn geen pups meer. Ze zijn afgelopen 4 juni één jaar geworden. Van Elko en Vita heb ik foto's gekregen van de dag dat ze jarig waren. De drie 'pups' komen, als het goed is, alle drie op de clubmatch van de NGMV eind juni. Ben heel erg benieuwd hoe ze er in het echt uit zien.

Elko met een bal (het was een bal) hij is er ook gek op, net als zijn vader alleen gaan ze snel kapot volgens Elko zijn baasje.

Elko met zijn verjaardagskado, een heerlijk bot.

Dit is ook Elko. Hier lijkt hij toch op zijn vader!

Wat een heerlijke tuin om in te rollen.

Dit is Vita, ook al met een verjaardagsbot.

Hier lijkt Vita ook al zo op haar vader. Behalve de neus want Tobor zijn kop is zwart.
Ze hebben dezelfde uitdrukking.

Gaat Vita het bot verstoppen? Of laat ze het aan iedereen zien.