Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

donderdag 5 december 2013

Elko, een half jaar oud.

Het baasje van Elko stuurde mij een mail met foto's van Elko en schreef er bij dat hij nu een half jaar is. Da's waar ook! Helemaal niet aan gedacht! Gisteren zijn de pups van Birka en Tobor een half jaar geworden. En wat een hele kerel is Elko al, en volgens zijn baasje met een eigen willetje want kijk maar eens wat hij doet als het baasje eventjes niet kijkt: Dan installeert hij zich eens op zijn gemakje op de bank. En wat een onschuldige kop trekt hij daar bij. Ja, ja.... de pubertijd komt er aan hoor! Ik denk dat we nog wel wat verhalen gaan krijgen.... Maar ja, daar ben je ook Grote Munsterlander voor.

Elko van 't Woudse Veldt, precies een half jaar oud.


Baasje... ik lig hier prima hoor, waar ga jij zitten?

Hoezo... mag niet?!? Jij zit hier toch ook altijd?