Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

vrijdag 16 augustus 2013

Tobor en ik in 'De Jachthond'.

Ik kreeg net een berichtje dat ik in het blad "De Jachthond" sta met Tobor. Ik wist van niets omdat ik daar niet op geabonneerd ben. De foto is door Jacobijn doorgestuurd. Dank je Jacobijn!
Grappig...

Foto links bovenaan staan Tobor en ik na de sleep over water.
Het artikel gaat over de jachthondendag in Rilland, georganiseerd door de Zeeuwse Jachthonden Commissie. Een oefentest / trainingsdag om te kijken hoe ver je staat met de trainingen voor de KNJV-proeven.