Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

woensdag 31 juli 2013

Elko is ook thuis.

Van de nieuwe eigenaar van Elko heb ik ook bericht gekregen dat hij goed thuis is gekomen. Hij heeft een hele mooie grote nieuwe tuin gekregen met veel water. Zijn baasje schreef: Er valt veel te ontdekken voor Elko, hij moet overal aan ruiken en knabbelen. Vooral het water en de vissen die er in zwemmen fascineren hem. Hij ligt heel graag op schoot en is een schatje.
Ik ben benieuwd hoe lang Elko op schoot mag blijven liggen, Tobor is 36 kilo en past bij mij al lang niet meer op schoot, hoe graag hij het ook wil.

 Ik denk dat Elko hier naar de visjes zit te kijken.
Misschien is hij al een plan aan het maken hoe hij het gaat aanpakken voor later, als hij groot is, dat hij er eens lekker achter aan kan gaan.

Deel 2 van het plan wordt hier bedacht.