Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

zondag 21 april 2013

Nederlands Kampioen!!!

Gisteren is Tobor Nederlands Kampioen geworden!
We hadden ons ingeschreven voor de show in Goes, hopende dat we onze laatste CAC punt zouden halen en dit onze laatste show zou worden. En zo geschiedde...

Het was erg donker in de Zeelandhallen, daarom zijn de meeste foto's wat donker geworden.

Tanden kijken.

Betasten.

Rondje lopen.

Opgelucht gezicht: Yes... Best of Breed, dus punt is binnen en we hoeven geen shows meer te lopen!
Tobor is Nederlands Kampioen!

En dan moet je de rest van de dag wachten om in de erering te mogen waar alle BOB's van rasgroep 7 gekeurd worden.

In de ring vóór de erering waar een voorkeuring wordt gedaan.


Video van de erering.

In de erering met, als ik het goed geteld heb, 17 honden, allemaal beste van het ras. Er waren 6 plaatsingen, alle setters werden er meteen uitgepikt, ook een Epagneaul de Francais en een korthaar Weimaraner. De rest kon de ring weer verlaten. Dat was het voor vandaag! Gesloopt (van het nietsdoen) kwamen Tobor en ik weer thuis... Maar wel met een hele mooie titel!

Een Ierse Setter heeft in deze rasgroep gewonnen.