Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

zondag 23 juni 2019

Baake reserve beste reu clubmatch NGMV '19

Wat een verrassing was dat!
Baake zijn eerste show en werd op de kampioensclubmatch van de NGMV reserve beste reu.
Hij moest eerst in de jeugdklasse, daar kregen we lovende woorden van de keurmeester, de heer C.F. Rutten. Dan tegen de beste reuen uit de andere klassen en werden we 2e! Dat was wel geweldig. Mede omdat Baake nog lang niet af is in zijn bouw, hij is nog maar 11 maanden.
Bij de clubmatch is er ook een bokaal voor de beste jeugdhond. We stonden in de ring met zijn zusje. Zij ging er welverdiend mee aan de haal. Prachtzus!
Onze dag was al meer dan geslaagd.

Leuke bijkomstigheid: De beste reu is al NL kampioen dus de punten schuiven door naar Baake. Hij heeft nu blijkbaar al twee van de vier punten binnen om NL kampioen te worden.
Even kijken of we daar mee door gaan...

In de ring bij de jeugdklasse.
Eerste Uitmuntend in de jeugd.

Beste reu en reserve beste Rue.

Standfoto
Eino (Baake) van het Zonnebeekbos

samen Baake zijn beker en keurverslag in ontvangst nemen.


Baake blij met zijn beker.

Prachtig keurverslag.

Reserve CAC!