Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

zondag 7 april 2019

Baake 2e plaats VJP

De VJP heb ik met Baake gelopen. Wéér een 2e plaats en 70 punten.
We lijken wel een abonnement te hebben op de 2e plaats maar als dat in de toekomst zo blijft dan kan ik alleen maar zeer tevreden zijn lijkt mij.
Baake heeft mooi werk laten zien, hoewel we deze dag geen 'suchengluck'  hadden. Beetje pech met het hazenspoor en ook met het 'suchen' liep Baake volgens nl maatstaven prachtig maar de Duitse keurmeesters zien het graag wat meer 'onder het geweer'. Het blijft een jurysport en ik was zeer tevreden met wat hij heeft laten zien.

Baake met zijn 'Urkunde'

Cijferlijst 'full house'. Allemaal 10-en


'kuchen' (Het veldwerk)

Wachten tot wij aan de beurt zijn

Gebit nakijken of alles in orde is. Dit was ok.


prijsuitreiking, 2e plaats!