Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

dinsdag 28 februari 2017

Veldwerkinstructiedag Bracco Italiano Club 11-2

Het is al weer even geleden maar op 11 februari was de veldwerkinstructiedag van de Bracco Italiano Club Nederland. Deze dag stond in het teken van koppellopen en steadyness. Onder winterse omstandigheden was het toch een leerzame en mooie dag, maar wel koud!. Deze prachtige foto's zijn gemaakt door Hans de Jong.


Henzen wil ook graag het veld in.

Winters weertje. Ik sta helemaal rechts met Henzen.

Samen met de Drentse Patrijshond moest Henzen lopen.

Wachten op onze beurt

En Henzen is los...

Samen met de Drent

loop voorbij