Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

vrijdag 14 oktober 2016

Tobor mee met Anton

Zo af en toe heb ik wel eens andere verplichtingen dan jacht of schadebestrijding. Anton wil dan Tobor wel eens meenemen. Dat vinden beide helemaal geweldig. Tobor weet wat hij moet doen en Anton heeft inmiddels de smaak ook flink te pakken en vertrouwt Tobor steeds meer toe. Zo ook afgelopen week. Er vlogen veel ganzen maar vielen niet echt in op een bepaald perceel. Anton wilde toch een poging wagen en trok er met Tobor op uit.
Ze vlogen inderdaad net te hoog maar twee kolganzen hadden andere plannen. Die plannen ging niet door...
Mooi doublet en Tobor heeft ze binnen gebracht.