Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

dinsdag 12 juli 2016

Hubertus Gold, verkooppunt

Sinds een poosje ben ik wederverkoper van het hondenvoer Hubertus Gold. Eerst heb ik mijn eigen honden op dit merk over gedaan en dat bevalt prima. Tobor en Henzen zien er prachtig uit met een glanzende vacht, ze eten de brokken graag en ook niet onbelangrijk, de ontlasting ziet er mooi uit en zijn mooie hoopjes.
Mocht u iets willen bestellen uit het assortiment van Hubertus Gold, laat het mij telefonisch of per mail weten.

Voor meer info: http://www.hubertusgold.nl/