Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

donderdag 9 juli 2015

Gezinnetje Vrommes & Tobor

Vlak voordat we op vakantie gingen zijn we nog langs de pups van Vrommes en Tobor gegaan, om ze nog een laatste keer te bewonderen, te knuffelen en om de puppytest af te nemen.
Het zijn prachtige pups (uiteraard ben ik iets bevooroordeeld), ze zien er goed uit en Matty heeft er erg veel werk in gestoken om de pups een goede start mee te geven. Ze heeft ze kennis laten maken met veel soorten wild en harde geluiden, meegenomen in de auto, gaan zwemmen, enz, enz. Een betere start kunnen de pups niet wensen lijkt mij.
De pups waren hier 7 weken.
Uiteraard moest het hele gezinnetje nog op de foto:

Dit vind ik de mooiste foto van het gezinnetje.
Tobor fluistert in Vrommes haar oor: 'Wat hebben we toch prachtige kids he?!'De drie broers
Dora


Schaaltje brokjes


Henzen was ook mee, hij vond de pups ook erg leuk.

Het was een hele kunst om mams, paps en de pups allemaal tegelijk op de foto te krijgen: