Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

zondag 31 mei 2015

Puppyknuffelen

Vandaag ben ik weer naar de pups van Tobor en Vrommes wezen kijken. Ze zijn nu 4 weken en dan begint het eigenlijk pas leuk te worden. Ze spelen leuk met elkaar en waggelen wat rond. Super leuk om te zien is dat ze met zijn allen na de maaltijd even druk met elkaar spelen en daarna één voor één in slaap vallen in de bench. Dan worden ze ondertussen eens een keer wakker, waggelen naar de kranten buiten de bench en doen daar een plasje. Ze waggelen weer terug en vallen weer in slaap.
De pups en mama Vrommes zagen er super goed uit.
Nog even kennis gemaakt met een stel waar een reutje naar toe gaat. Ook als dekreu-eigenaar vind ik het leuk om te zien waar de pups naar toe gaan. Ze hebben Tobor ook nog even kunnen zien.