Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

vrijdag 27 februari 2015

Dekking Vrommes en Tobor

Als het goed is komen er over zo'n 60 dagen pups!
Vrommes (Arras van Dorka's Plek) en Tobor vonden elkaar erg leuk en wie weet is de dekking gelukt. Dat weten we over zo'n 4 weken want dan gaat Matty, het baasje van Vrommes, een echo laten maken. Wat  spannend!!!
De dekking is helemaal volgens het reglement van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging, beide honden voldoen aan alle eisen.

Het is een mooi stel samen, ze passen qua type heel erg mooi bij elkaar en hebben ook nog eens een laag inteeltpercentage.

Het voorspel

En dan zitten ze een poosje aan elkaar vast.