Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

zaterdag 21 september 2013

Mijn eerste duif!

Mijn jachtakte is binnen en ik heb mijn eerste schoten kunnen lossen.
Eerst eens samen met Anton op de duiven en kijken hoe het zou gaan.
Ik heb 4 duiven geschoten!!! Dat had ik nooit gedacht. Heb er wel 20 patronen voor verschoten maar dat vind ik zelf nog niet slecht. Tobor heeft ze netjes binnen gebracht, ook de 10 die Anton nog heeft geschoten. Ik heb Tobor eerst aan de lijn gelegd om te voorkomen dat hij zou inspringen maar hij had het snel door dat eerst de lijn af moest. Daarna heb ik hem heb gewoon los gehad.

Mijn eerste duif!
Helemaal super: Met geweer en je eigen hond brengt je allereerste duif binnen.