Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

zondag 29 september 2013

Ebony is geslaagd voor haar basis gehoorzaamheid!

Ebony (Ebby) is geslaagd voor haar basis gehoorzaamheid en ze groeit als kool. Zo schreef het baasje van Ebby. Ze gaat met Ebby door met het vervolg hier op. Goed zo Ebby!!! Ze heeft vast wel een dikke kluif verdiend.
En nog een paar fotootjes:

Vol aandacht.

Ben ff bezig...!

Dit noemen wij een 'Bakoes-lip'. Vernoemd naar onze vorige GM Bakoes. Hij had ook vaak zijn lip verkeerd zitten, zoals Ebby hier.

Wat een heerlijk gek beest!