Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

donderdag 11 juli 2013

Even uitwaaien.

Aan de Westerschelde kan je heerlijk uitwaaien. Ook vandaag zit mijn haar weer flink door de war want ik heb met mijn 'mannen' een lekkere wandeling gemaakt aan de dijk en het waaide behoorlijk. Het was nog niet helemaal vloed dus we hadden nog net een beetje strand. Als het helemaal vloed is komt het water tot aan de dijk, dus we verstoren hier geen nesten of jonge vogels.

Oh ja hoor, ik poseer wel eventjes.

Ben je al klaar? Mag ik?

Hebben we lekker gezwommen, moet 'onze ouwe' er óók nog op!?!

Nu duurt het ons toch echt te lang, de vogeltjes roepen!

Hèhè! Vogeltjes!!!

Sjongejonge... word ik van zo'n mooie bergeend gefloten. Ik wilde net de andere kant van de dijk inspecteren of er nog meer zat! Ik zal maar luisteren, dan krijg ik een paar snoepjes.

Die is stom dat hij naar de fluit luistert, ik doe gewoon alsof ik doof ben.
Bij mij geloven ze dat want ik ben al 12 jaar!
Enne... Zo uitsloven als die Tobor dat lukt mij toch niet meer op mijn leeftijd. Ik kijk wel of hij het goed doet.