Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

vrijdag 7 juni 2013

Grote Munsterlander puppy's!!!

Afgelopen dinsdag 4 juni is Tobor vader geworden van 3 gezonde pups; 1 reutje en 2 teefjes. Moeder Birka en de pups maken het goed, de pups zijn volgens de fokker Piet Veldt rond en gezond. Dat het geen groot nest zou worden was de laatste week al te merken aan Birka. Ze sprong nog zonder moeite over een hek van 1.20 m hoog.

Het linkse pupje is het reutje.

Moeder Birka van het Woudse Veldt met de pups. Ze zorgt er goed voor.

teefje

andere teefje

reutje

Links de twee teefjes, rechts het reutje.