Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

dinsdag 25 juni 2013

Tobor 'Bild des Monats' op Duitse GM-site.

Tobor is deze maand 'Bild des Monats' bij de Landesgruppe Westfalen West waar ik ook lid van ben. Ik had het nog niet gezien maar werd er op gewezen door Linda. Jammer dat zijn kennelnaam er niet bij staat, maar och... 't is gewoon grappig. Hij maakt nu kans om foto van het jaar te worden.
Ik zelf vind dit nog altijd een hele mooie foto van Tobor. Hij staat hier op zoals hij is. Deze foto heeft ook al eens op het voorblad van ons NGMV clubblad gestaan.

http://www.vgm-ww.de/


Zitat des Monats Juni/Juli

"Halte Dir jeden Tag dreißig Minuten für Deine Sorgen frei
und in dieser Zeit mache ein Nickerchen."

Vertaling van het citaat van de maand:
Hou elke dag dertig minuten vrij voor je zorgen en doe in die tijd een dutje.


 - Abraham Lincoln
Bild des Monats April - Gabriele Frankemölle,
Bild des Monats Juni/Juli, Jarina kisjes, Tobor