Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

zaterdag 25 mei 2013

Auditie "The Voice".

Ik denk dat ik Tobor maar ga opgeven voor een auditie voor "The Voice". Hij kan zó mooi zingen!

Ben benieuwd hoe veel stoelen er om gaan draaien...

Bij ons in de buurt is een ambulance post. Elke dag komt er wel een ambulance langs en soms met sirene. Tobor gaat dan eerst heen en weer met z'n koppie en dan gooit hij zijn kop in de nek en gaat huilen als een wolf. Ik lach me altijd rot. Vreemd genoeg doet 'onze ouwe' Virtan dit niet.
Ik was eindelijk eens op tijd om een filmpje te maken, helaas een beetje donker.