Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

dinsdag 21 augustus 2012

B-Bijna!!!

Afgelopen zaterdag hebben Tobor en ik onze allereerste KNJV-proef gelopen in Haaften, georganiseerd door de Grote Munsterlander Vereniging.

Helaas.... net geen B-diploma, maar ben wel trots op hoe Tobor heeft gewerkt. Een mooie B kan hij lopen alleen kwam het er net op die dag even niet uit. Tobor kreeg een 0 voor over water. Hoe mooi ik dit onderdeel in onderstaand bericht heb getraind, en hij kan het, ging afgelopen zaterdag op één of andere manier helemaal niet. Meneer was gericht op iets op links in het riet en was niet meer op andere gedachten te brengen. Ik vermoed dat hij de werper daar heeft horen lopen.
Het fototoestel heeft de hele dag in m'n tas gezeten alleen heeft die het daglicht niet mogen vastleggen...vergeten foto's te maken! Stom!

Tobor heeft een C-diploma gehaald.

Heb twee foto's van de site van de NGMV gepikt:

Hier zitten we nog net in de schaduw te wachten voor onze laatste twee onderdelen van die dag.

Dit zijn alle Grote Munsterlanders die die dag hebben mee gedaan.