Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

zaterdag 14 juli 2012

Jachthondendag 2012

Vandaag hebben Tobor en ik mee gedaan aan de jachthondendag in Reimerswaal. Dit is een jachthondenoefentest, een mooie (trainings)dag om te kijken waar je hond staat. Op zo'n dag doen ze toch altijd weer andere dingen dan je zou verwachten. Over water zit er nog niet helemaal lekker in als het wat verder van de kant is, bij de afwerking kan het soms ook iets beter en verrassend was dat Tobor insprong bij het apport uit water. Dat doet hij anders noooooiiit!!!

Hier onder zijn puntenlijst:

Al met al toch tevreden over m'n hondje. Helaas geen foto's. Het was een vreselijk regendag waarbij je niet denkt aan het maken van foto's maar aan 'hoe komen we zo snel mogelijk in de droge kantine...'