Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

woensdag 30 mei 2012

"Tobor the Great".

We hadden de naam Tobor bedacht en heb voor de zekerheid maar even 'gegoogled' om te kijken of de naam niet iets raars betekende. Toen kwam ik uit bij 'Tobor the Great'. Dit is een robot, en inderdaad: Als je Tobor zijn naam achterstevoren leest staat er robot! Het bleek een oude film te zijn over een robot.
Hier onder een foto van Tobor waar hij erg groot lijkt, dus...

Tobor the Great... Of hij ooit gaat luisteren als een robot...?!?
Denk het niet, en hoop het eigenlijk ook niet. Heb niet voor niets bewust voor een Grote Munterlander gekozen... Die houden het altijd spannend.

'Tobor the Great', film uit 1954... Grappig...
't Is een zwart-wit film... is er toch nog iets wat ze gemeen hebben...