Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, nu met zijn 9 levensjaren heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Ondertussen doet Eino (Baake) van het Zonnebeekbos het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar 2e plaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien en in de jacht zou je bijna vergeten dat het nog een jonge hond is.
We genieten enorm van Tobor en Baake.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

dinsdag 20 maart 2012

Weekendje Enschede

Afgelopen weekend zijn we in Enschede geweest, bij Linda, ook "Grote Munsterlander-gek", eigenaar van Yenna en Dietske, fokker van Virtan (van het Zonnebeekbos).
Hier een paar leuke foto's van de honden afgelopen weekend:

v.l.n.r. Tobor, Virtan, Dietske en Yenna.
Allemaal nat want ze hadden al even een paar baantjes getrokken.

Het duurt altijd even voor je 4 honden de zelfde kant op kan laten kijken. Deze foto vind ik wel erg grappig want zo'n foto hadden we al een keertje gemaakt in het verleden, ook te zien op deze blog: De heren kijken de andere kant weer eens op...

♪♪ op een onbewoond ei-ei-eiland ♪♪
Daar kan je je gat niet keren...Tobor...

Allemaal gaatjes in de bodem... muizen...

En nog ff staan.

Watte??? Wat bedoel je nou?!?