Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

dinsdag 20 maart 2012

Weekendje Enschede

Afgelopen weekend zijn we in Enschede geweest, bij Linda, ook "Grote Munsterlander-gek", eigenaar van Yenna en Dietske, fokker van Virtan (van het Zonnebeekbos).
Hier een paar leuke foto's van de honden afgelopen weekend:

v.l.n.r. Tobor, Virtan, Dietske en Yenna.
Allemaal nat want ze hadden al even een paar baantjes getrokken.

Het duurt altijd even voor je 4 honden de zelfde kant op kan laten kijken. Deze foto vind ik wel erg grappig want zo'n foto hadden we al een keertje gemaakt in het verleden, ook te zien op deze blog: De heren kijken de andere kant weer eens op...

♪♪ op een onbewoond ei-ei-eiland ♪♪
Daar kan je je gat niet keren...Tobor...

Allemaal gaatjes in de bodem... muizen...

En nog ff staan.

Watte??? Wat bedoel je nou?!?