Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

zondag 11 maart 2012

Veldwerkkwalificatie!

Gisteren hebben Tobor en ik meegedaan met onze eerste voorjaarsveldwedstrijd dit jaar in Hilvarenbeek. We hebben onze tweede veldwerkkwalificatie gehaald in de jeugd, een 3e plaats met een Goed. Zelf had ik op een Zeer Goed gehoopt en min of meer wel verwacht maar helaas vond de keurmeester Tobor niet agressief genoeg. Ik vond echter dat Tobor het heel erg goed had gedaan, hij was niet uit de hand, heeft 3x mooi voorgestaan en heeft mooi gelopen. Ik was erg trots op hem.


We moesten als eerste, hier loop ik mee met de keurmeester.

Tobor had al drie keer voorgestaan in twee beurten en in de derde beurt moesten we nog laten zien hoe zijn loop is.

De 5 kwalificaties in de jeugd: 4x een goed en één eervolle vermelding.