Welkom op de blog van Tobor en Henzen.


EINO (BAAKE) VAN HET ZONNEBEEKBOS & FILU (TOBOR) VOM FLÖRBACH

Welkom op de blog van Tobor en Baake,

Deze blog ben ik, Jarina Kisjes, begonnen als soort van 'foto- en verhalenalbum' om alles wat ik met mijn honden meemaak te delen met anderen. Filu vom Flörbach (Tobor) voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse Grote Munsterlander Vereniging ( www.grotemunsterlander.nl ) om op de dekreuenlijst te mogen staan, toen hij 9 jaar was heb ik hem er af gehaald. Tobor heeft twee keer voor nakomelingen gezorgd en is zelfs al overgrootvader.
Ik train nog zweetwerk met Tobor en hij wordt veelvuldig ingezet tijdens de jacht op kleinwild en bij schadebestrijding. Tobor en ik staan samen op de zweethondenlijst.

Eino (Baake) van het Zonnebeekbos doet het ook heel erg goed! Hij heeft al erg veel leuks laten zien, zowel op de wedstrijden als in de jacht. Met alleen maar podiumplaatsen op de wedstrijden laat hij zijn talenten zien, zo ook in de jacht.
Het is genieten met dit duo.


Mocht u opmerkingen hebben, reactie willen geven of iets anders willen vragen: jarinakisjes@gmail.com

woensdag 25 januari 2012

Nog maar eens een keertje... Frankrijk

Afgelopen weekend zijn we nog eens naar Frankrijk geweest. Voor de voet dit keer in Dieppe. Daar waren we nog niet geweest. Prachtige jacht.
Veel aktiefoto's van Tobor heb ik niet want tijdens de jacht fotograferen vind ik niet altijd kunnen en vergeet het ook meestal of ben net te laat om het fototoestel uit mijn zak te halen...
Al met al een heerlijk weekend, veel gelachen, Tobor lekker gewerkt hoewel ik vond dat er veel Franse honden mee waren.
Maar hier onder een impressie van ons weekendje:

Tobor na een drift, helemaal moe, 'lekker' wat water drinken uit de modderpoel en er ook even in liggen.


De 'jachthut'. Sfeervol gebouw, vroeger een manege geweest.

Heerlijke openhaard...

Het tableau

Ons groepje bij het tableau.